Twinkle | Digital Commerce

Modemusthaves.nl opent pop-up store in Amsterdam

2017-05-27
180101
  • 0:57

Modemusthaves.nl heeft gisterenavond een pop-up store geopend aan de Amsterdamse Haarlemmerdijk. Webwinkelier Elise van Wonderen heeft tijdelijk haar intrek genomen in het pand dat OneDayShop op dagbasis verhuurt aan ondernemers.

Tot en met zondag verwelkomt de 27-jarige Van Wonderen fashionista’s aan de Haarlemmerdijk nummer 41. De pop-up store van 70 vierkante meter biedt haar de gelegenheid om fysiek in contact te treden met (mogelijke) klanten en om uiting te geven aan haar organisatietalent, vertelt ze aan Fashionunited.nl.

Winkel voor een dag
Twinkle schreef ruim twee jaar geleden al over OneDayShop, waarin zich toen al verschillende webwinkeliers tijdelijk hadden gemanifesteerd, zoals Designlemonade.com, Inchbyinch.eu en X-only.nl. De winkel aan de Haarlemmerdijk is per dag te huur.

Tien werknemers
Van Wonderen startte drie jaar geleden met Modemusthaves.nl, na een studie aan het Amsterdam Fashion Institue. Al binnen een jaar werd de fulfilment uitbesteed en inmiddels werken er tien mensen voor het webwinkelbedrijf, dat het grootste deel van het assortiment zelf laat produceren.
 
Lees ook: 'Aanloopstraten zijn prima locaties voor webwinkels' (Twinkle 10-2011)