Twinkle | Digital Commerce

Kleding America Today en Coolcat op Wehkamp.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

De modeketens America Today en Coolcat verkopen nu ook op Wehkamp.nl. De RFS Holland Holding-dochter vergroot met de nieuwe samenwerking zijn kledingassortiment voor kinderen, jongeren en studenten met zo’n achthonderd producten.

‘We hebben afgelopen jaar ons kinder- en jongerenassortiment uitgebreid door goede samenwerkingen en introducties van nieuwe merken’, meldt Arjan Kroes, manager strategische allianties bij Wehkamp.nl in een persbericht. ‘Hierdoor zijn we binnen dit specifieke segment met stip in de top tien van de Nederlandse markt terechtgekomen. Met deze samenwerking met de nummer drie van de markt breiden we ons aanbod voor kinderen, jongeren en studenten sterk uit, verstevigen we onze positie en zijn er volop kansen om verder door te groeien.’

Aanwezigheid vergroten
America Today en Coolcat hebben beiden een eigen webshop en hebben respectievelijk 70 en 135 fysieke winkels die zijn gericht op kinderen en jongeren van 6 tot en met 25 jaar. De modebedrijven willen hun online aanwezigheid vergroten door nu mee te varen met Wehkamp.nl.

Andere partnerships
Daarin zijn zij niet de eersten. Eerder stelden onder andere Hunkemöller, Beter Bed en Mandemakers een deel van hun assortiment beschikbaar voor de online retailer. Ook verkocht Siebel Juweliers op Wehkamp.nl voordat het onlangs failliet werd verklaard.