Twinkle | Digital Commerce

Artikelen Sanoma-titels te lezen op all you can read-dienst eLinea

2017-09-22
180101
  • 1:06

Sanoma is een samenwerking aangegaan met online all you can read-dienst eLinea voor een aantal van zijn titels. De artikelen van KIJK, Panorama, Story, Roots, AutoWeek en Grazia kunnen voor 9,99 euro per maand onbeperkt worden gelezen.

ELinea biedt sinds september toegang tot artikelen van bekende tijdschriften, kranten, schrijvers, dichters en cartoonisten. ‘Diverse partijen experimenteren inmiddels met het los verkopen van artikelen uit kranten en tijdschriften. Nederlanders raken echter steeds meer gewend aan het betalen van een vast bedrag per maand voor onbeperkte toegang tot digitale content uit diverse bronnen, zoals Spotify en Netflix. ELinea springt daar op in’, meldde eLinea, onderdeel van eReaders Groep, toentertijd.

Naast de abonnementsdienst kunnen artikelen los worden gekocht voor gemiddeld 40 cent per stuk. De artikelen zijn geoptimaliseerd voor tablet- en computerschermen.

Honderd titels
Sanoma start met het aanbieden van een zestal titels. Op korte termijn worden ook artikelen van Viva, Beau Monde, Fiets, Golfers Magazine en Nieuwe Revu toegevoegd. Hiermee zal het aantal deelnemende titels op eLinea de honderd overschrijden. Het eReaders Groep-initiatief biedt tevens de artikelen uit de Varagids, de tijdschriften iCreate, Webdesigner, Android Magazine, Welness Magazine, Bloem & Plant en Duiken, en diverse bekende kranten aan.