Twinkle | Digital Commerce

Zalando opent pop-up shop in Amsterdam

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Zalando opent op 1 oktober een pop-up shop in de Amsterdamse Kalverstraat. Het is de tweede tijdelijke fysieke winkel waarmee Zalando consumenten offline wil wijzen op zijn assortiment.

De stenen vestiging zal na de feestelijke opening op 1 oktober voor het winkelend publiek geopend zijn van 2 tot en met 6 oktober, vertelt een woordvoerster van Zalando aan Twinkle. ‘Een van onze voornaamste doelen is de breedte van ons assortiment tonen. We willen ons nu voorlopig focussen op de Amsterdamse vestiging en zijn niet van plan om andere pop-up shops in Nederland te openen.’ Meer wilde de woordvoerster nog niet naar buiten brengen over de winkel.

Milaan & Berlijn
Zalando opende in april tijdens de Milan Design Week een eerste pop-up shop in Milaan. Deze winkel was alleen tijdens de designweek van 9 tot en met 14 april geopend. In de winkel werden merken als Benetton, Cheap Monday, Donna Karan, Diesel, French Connection, Guess, mint&berry, Levi’s, Marc Jacobs en Patrizia Pepe verkocht. Ook konden klanten vanuit de shop online een bestelling plaatsen.

Naast de pop-up shops heeft Zalando sinds vorig jaar een permanente outlet store in Berlijn.