Twinkle | Digital Commerce

Vershuys.com opent vijftig tot zestig afhaalpunten

2017-05-27
180101
  • 1:08

Vershuys.com rolt de komende periode zijn afhaalpunten verder uit. Uiteindelijk zullen er vijftig tot zestig Beter-eten-afhaalpunten in Noord-Limburg worden geopend.

In mei van dit jaar sprak directeur Marwin Dekkers in de rubriek ‘Twinkle volgt op’ al over de uitrol van de afhaalpunten. Vershuys.com was toen al gestart met een pilot in twee kinderopvangvestigingen in de regio Venlo. De afhaalpunten worden nu verder geopend in kantines, tankstations, treinstations en tuinmarkten in Noord-Limburg. Op Twitter vraagt Vershuys.com aan klanten op welke locaties zij de afhaalpunten het liefst geopend willen zien.

Afhalen voor bedrijven
Naast de afhaalpunten voor consumenten worden er ook punten geopend die speciaal zijn gericht op het personeel van bedrijven. Het gaat hierbij niet specifiek om afhaalpunten bij bedrijven zelf, zoals Albert Heijn vorig week opende in een kantoorgebouw van Capgemini. ‘De voorwaarde voor het openen van een afhaalpunt is dat je er gemakkelijk kunt parkeren’, zegt Dekkers tegen Distrifood. Deze speciale punten bevinden zich bij tuincentra, flexibele kanttoorruimtes en stations.

Bezorggebied
Vershuys.com gaat enkel de concurrentie aan met Albert Heijn in de provincie Limburg, een regio waar laatstgenoemde tot nu toe niet aanwezig is met afhaalpunten en nauwelijks bezorgt. De versaanbieder heeft zijn bezorgcirkel na de doorstart in maart 2012 van negentig tot honderd kilometer teruggebracht naar 45 kilometer. In de toekomst wil Vershuys.com dit bezorggebied langzaam gaan uitbreiden, aldus Dekkers.