Twinkle | Digital Commerce

Tijdschriftlezers Sanoma-titels sparen voor korting op producten

2017-05-27
180101
  • 1:15

Sanoma heeft vandaag zijn nieuwe webshop Voordeelsparen.nl gelanceerd. Op deze site kunnen tijdschriftlezers van de titels Libelle, Margriet, Viva, Flair, Story en Zin aan de hand van een spaarsysteem korting krijgen op producten.

Klanten van de genoemde bladen van Sanoma sparen punten per tijdschriftnummer via het spaarsysteem van Voordeelsparen.nl. Abonnees verkrijgen 8 punten via elk tijdschriftnummer dat zij thuis krijgen bezorgd. Lezers die een tijdschrift los in de winkel hebben gekocht ontvangen per nummer 5 punten.

Greduceerd winkelen
Door de spaarcode in te voeren op Voordeelsparen.nl, spaart de klant de punten waarmee hij een artikel uit de webshop tegen een gereduceerde prijs kan kopen. De benodigde punten voor het artikel worden bij voltooiing van de check-out afgeschreven van het account-saldo.

Beloning
‘In Nederland zijn spaarprogramma’s een bewezen succes’, vertelt Sandra Dol, uitgever Vrouwen bij Sanoma. ‘Sanoma wil met Voordeelsparen.nl trouwe abonnees belonen met aantrekkelijke producten die zij kunnen aanschaffen met een hoge korting. Daarnaast wordt ook de lezer die verschillende tijdschriften in de winkel koopt beloond met dit spaarsysteem.’

Samenwerking met fabrikanten
Sanoma heeft voor de producten uit de shop, momenteel meer dan honderd, een samenwerking gesloten met diverse fabrikanten. De hoogte van de verzendkosten is volgens een woordvoerster van de uitgever per fabrikant bepaald. Dit geldt ook voor de regels omtrent retouren en ruilen. Klanten uit de shop kunnen voor deze laatste optie wel contact opnemen met de klantenservice van Voordeelsparen.nl.