Twinkle | Digital Commerce

Coolblue zet verder in op verkoop muziekinstrumenten

2017-05-27
180101
  • 0:58

Coolblue voegt met de opening van twee webshops voor dj-apparatuur wederom een nieuwe productcategorie toe aan zijn platform. De retailer wil zich hiermee ook gaan richten op artikelen die gerelateerd zijn aan ‘het maken van muziek’.

Coolblue opende deze week de webshops Mengpaneelstore.nl en Djcontrollerexpert.nl, waarin een uitgebreid assortiment op het gebied van dj-gear wordt aangeboden. De webwinkels markeren een nieuwe productcategorie waaraan de 'Beste webwinkel van Nederland' de komende maanden meer vorm wil gaan geven.

Instrumenten
‘Er bestond al een tijdje een webshop voor keyboards (Keyboardspecialist.nl, red.), maar nu willen we het assortiment aan muziekinstrumenten gaan uitbreiden’, zegt een woordvoerder van Coolblue tegen Twinkle. ‘De twee webwinkels voor dj-apparatuur zijn de eersten in een reeks van shops voor diverse soorten instrumenten.’

Fysieke vestiging in Utrecht
Coolblue opent aanstaande maandag een nieuwe fysieke vestiging op de Europalaan in Utrecht. Het wordt de vierde stenen vestiging van de retailer in ons land. Eerder was het bedrijf al aanwezig in thuishaven Rotterdam, Groningen en Eindhoven. In België heeft de retailer twee winkels.