Twinkle | Digital Commerce

Coolblue opent winkel in Utrecht

2017-11-08
180101
  • 1:11

Coolblue opent over twee weken een vierde winkel in ons land, op de Europaplein in Utrecht. De ‘Beste webwinkel van Nederland’ zocht al tijden naar een geschikte locatie in de Domstad. Coolblue blijft zoeken naar winkelruimte in Amsterdam en het wil graag uitbreiden in Rotterdam.

Coolblue opende zijn eerste winkel in thuishaven Rotterdam en het bouwde zijn fysieke aanwezigheid vervolgens uit naar Eindhoven en Groningen. Het aantal winkels staat al enige tijd op drie in ons land. Coolblue is al zeker anderhalf jaar op zoek naar geschikte ruimte in Utrecht en Amsterdam. Sindsdien werd wel een tweede winkel in België geopend.

Beloningen
Een foto van blogger Dirkjan Vis maakt duidelijk dat Coolblue zich opmaakt voor de winkelopening aan de Europaplein in het zuiden van Utrecht, op 22 juli. De online retailer zoekt nog naar verkoopmedewerkers die het Utrechtse team kunnen versterken. Op Coolblue’s vacaturesite staan al enkele foto’s van de nieuwe winkel op huisnummer 351.

Amsterdam en Rotterdam
Uit de site Coolbluewinkels.nl valt op te maken dat de nummer 6 van de Twinkle100 nog op zoek is naar een pand in de hoofdstad. Ook in Rotterdam wordt een nieuw pand gezocht, vermoedelijk ter vervanging van het huidige aan de Oudedijk. Coolblue verloot cadeaubonnen onder tipgevers voor nieuwe locaties.