Twinkle | Digital Commerce

Springtime

2017-09-06
180101
  • 1:41

En dan sta je opeens naast een grote stapel pakjes op de foto in De Telegraaf! En dat op zaterdag nog wel.
Journalist Paola van de Velde, die ik ken uit mijn museumtijd toen zij kunstredateur was, schrijft nu voor het economiekatern. Ze vroeg mij of de column ‘The Switch’ over mensen die een rigoureuze carrière switch hebben gemaakt niet iets voor mij was? Maar natuurlijk….

We spraken over het hoe en waarom van mijn keuze, fotograaf Rob de Jong kwam langs in mijn magazijn en drie weken later stond er een ontzettend leuk en vlot geschreven stukje in de krant. En wat een hoeveelheid (leuke) reacties! En natuurlijk veel bestellingen.

Sore in store
Het artikel (pdf) zorgde ook voor weer nieuwe contacten en ingangen. Niet in de laatste plaats belde de eigenaar van een boekhandel in Amsterdam, of ik interesse heb om daar 'store in store' te staan. Goede locatie én mijn doelgroep. Ik ben heel benieuwd hoe deze gesprekken zullen verlopen, maar ik hoop dat ik ermee de eerste stap naar de fysieke winkel kan maken. En dat moet natuurlijk de eerste stap van vele zijn…

ik zie store in store als de toekomst voor Gifts By Beel, maar ik denk ook voor een groot deel van retail Nederland. We gaan het zien. In elk geval veel positieve energie weer.

Eeuwige issues
En verder? Te veel om op te noemen. De eeuwige ‘ik ben beginnend ondernemer ’ issues als vastlopende printers, een te klein magazijn en bestellingen uit het buitenland terwijl ik daar nog niet lever;-). Maar nog altijd een spannend avontuur en weer een uitgebreider assortiment van nieuwe leveranciers die ik op de beurs in Parijs heb ontmoet. Veel nieuws op de site dus. En eindelijk ook wat meer achtergrondinformatie op de overige tabbladen. En wat het assortiment betreft: er komen nog een paar hele mooie dingen aan, it’s springtime!

Belia van der Giessen sleepte vorig jaar een gratis webwinkel in de wacht. Op het weblog van Twinkle schrijft ze over de vorderingen met Gifts By Beel.