Twinkle | Digital Commerce

Online platform Netwerkshop vernieuwt zijn webshops en naam

2017-05-27
180101
  • 1:05

Netwerkshop ondergaat een grootschalige vernieuwing. Het platform krijgt een nieuwe naam, ‘KommaGo’, en geeft zijn zeven webshops op het gebied van netwerk-, communicatie- en telecomoplossingen een nieuwe lay-out.

De nummer 94 uit de Twinkle100 neemt een nieuwe naam aan, omdat ‘de vorige soms voor verwarring zorgde bij klanten en partners’, vertelt Nick van den Broek van KommaGo. ‘Het was niet duidelijk welke van onze shops nu het platform was waaronder al onze webshops hangen. We willen in de toekomst meer vanuit één overkoepelende naam gaan communiceren en KommaGo als merk uitdragen.’

Uitbreiding
Naast de naamswijziging worden alle zeven webshops vernieuwd. Dit zijn Voipshop.nl, Headsetwinkel.nl, Portofoonwinkel.nl, Vergadertelefonie.nl, Routershop.nl, Wifishop.nl en Firewallshop.nl. Van den Broek: ‘Hier komen zeer binnenkort twee b2b-webshops bij voor IP-camera’s (beveiliging) en 4G-producten. Later zullen er nog meer volgen. Ook staat onder andere op de planning een centraal winkelmandje te maken voor onze webshops, maar wanneer dat er komt durf ik niet te zeggen. We zijn in ieder geval met een hoop nieuwe ontwikkelingen bezig.’

Twinkle100
Netwerkshop werd in 1999 opgericht en telt op dit moment ruim twintig medewerkers. Het bedrijf stond vorig jaar voor de derde keer in de Twinkle100, met een omzet van 6 miljoen euro in 2011.