Twinkle | Digital Commerce

Dockers opent webwinkel in Nederland

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

Dockers, een label van modeconcern Levi Strauss & Co, heeft een nieuwe internationale e-commerce website gelanceerd. Nederlandse shoppers kunnen al terecht in de webshop van het mannenmerk.


Dockers draaide eerder een pilot (op Dockersshop.com) met webverkoop in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar daarbij was de hele operatie uitbesteed. Nu neemt het merk de verkoop zelf ter hand op het nieuwe online platform, schrijft de Duitse vaktitel TextilWirtschaft. De Amerikaanse webshop van het label draait daar overigens niet op.

Gratis verzending
Behalve vanuit Nederland kan voortaan ook vanuit Duitsland, België, Zweden en Denemarken online worden gekocht op Dockers.com. Ter introductie worden producten tot eind juni gratis verzonden. Andere Europese landen zullen volgen.

Levi's
Voor het grotere zustermerk Levi’s kunnen shoppers uit ons land al langer direct online terecht, op Levi.com. Anders dan Dockers.com is die site ook in de Nederlandse taal beschikbaar. Producten van zowel Levi's als Dockers zijn te koop via eigen en andermans retailkanalen, waaronder de Bijenkorf.