Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl introduceert modelvideo’s

2017-05-27
180101
  • 1:04

Wehkamp.nl plaatst modelvideo’s op de productpagina’s van zijn fashionproducten. ‘De video’s zijn bedoeld om klanten te inspireren en nog beter te ondersteunen bij het doen van online aankopen’, laat Wehkamp.nl weten.

De video’s worden geplaatst op de pagina’s van ruim honderd producten. ‘Bij een bezoek aan de pagina start automatisch een modelvideo, waarbij klanten op een hele toegankelijke en snelle wijze geïnformeerd worden over onder andere lengte en pasvorm van een kledingstuk. Wij zijn, voor zover bekend, het eerste online warenhuis in Nederland die deze functionaliteit binnen dit niveau van haar warenhuis toepast’, vertelt Wehkamp.nl.

Eigen studio’s
Sinds 2011 produceert Wehkamp.nl, geheel in eigen beheer, haar foto- en videocontent in de Wehkamp.nl-studio's. Jaarlijks worden hier ruim 200.000 beelden en video’s geproduceerd. ‘Bij Wehkamp.nl is de productpagina enorm belangrijk. Hier beoordeelt de klant voor een groot deel of het kledingstuk wel of niet aan de verwachting zal voldoen. Wij denken dat dit nog beter lukt door content op een alternatieve manier aan te bieden. In de video's worden complete outfits getoond die passen bij de laatste trends, waardoor online shoppers worden geïnspireerd en ideeën op kunnen doen waarmee zij hun eventuele aankoop kunnen combineren", aldus Frank Swarts, contentmanager bij Wehkamp.nl.