Twinkle | Digital Commerce

Hearst Magazines opent redactioneel online shopping platform

2017-05-27
180101
  • 1:04

Hearst Magazines heeft deze week een webwinkelplatform geopend met producten die zijn geselecteerd door redacteuren van zijn bladen. Op The UK Edit zijn momenteel artikelen te koop die zijn gekozen door schrijvers van Men’s Health en Digital Spy.

De diverse webshops op het platform vertegenwoordigen ieder één van de magazines of websites van Hearst Magazines UK. Redacties selecteren elke maand, bij het verschijnen van hun tijdschrift, nieuwe producten voor de categorieën gezondheid, beauty, accessoires, home & garden, fitness en technologie & entertainment. Daarbij geven zij ook aan welke artikelen extra aandacht dienen te krijgen in de webshop en op het platform.

Next day delivery
The UK Edit is een click to buy-platform waarbij klanten uit Groot-Brittannië binnen 24 uur hun bestelling bezorgd krijgen. Ook verzenden de webshops in 3 tot 7 werkdagen internationaal.

Cosmopolitan, Handbag en Elle
Hearst Magazines werkt samen met The Hut Group, dat de software voor het platform en het productassortiment levert. De uitgever opent in de lente, naast Men’s Health en Digital Spy, webshops voor zijn titels Cosmopolitan, Handbag en Elle. Het uitgeefbedrijf wil daarna ook andere redacties toegang bieden tot het verkoopplatform.