Twinkle | Digital Commerce

Opwaarderen.nl verkoopt beltegoed via mobiele apps

2017-10-05
170204
  • 0:49

Opwaarderen.nl heeft mobiele applicaties gelanceerd voor de iPhone, de iPad en Android-toestellen. Gebruikers kunnen hun beltegoed bij 16 providers voortaan eenvoudig opwaarderen met hun smartphone, want daarover beschikken veel prepaid-bellers tegenwoordig.

Binnen de apps van Opwaarderen.nl, onderdeel van Alphacomm Prepaid Services, kan beltegoed worden afgerekend met iDeal, PayPal, overboeking en creditcard (video). Gebruikers kunnen binnen de apps ook beltegoed kopen voor familie en vrienden, van KPN, T-Mobile, Vodafone en 13 andere providers. Opwaarderen.nl beschikt overigens al enige tijd over een mobiele site.

Eigen sites en partnersites
Met een omzet van 15,8 miljoen euro bezet Alphacomm Prepaid Services de 50e plaats in de Twinkle100. Het bedrijf verkoopt behalve op eigen sites als Opwaarderen.nl, Herladen.be, Aufladen.de en Recharge.eu ook beltegoed via partnersites. Alphacomm zegt veel profijt te trekken van gedifferentieerde e-mailcampagnes, gericht op groepen in verschillende fases van de klantlevenscyclus.