Twinkle | Digital Commerce

Vanilia slijt jurkjes op Dressesonly.nl

2017-11-11
180101
  • 0:58

Vanilia verkoopt voor het eerst damesmode online buiten de eigen webwinkel. Op het deze zomer verbouwde Dressesonly.nl worden jurkjes uit drie collecties van de Nederlandse keten aangeboden.


Vanilia opende vier jaar geleden een eigen webwinkel, destijds gezien als de 17e eigen winkel van het hoofdkantoor. Het Nederlandse dameslabel beschikt ook over een netwerk van resellers, maar op dit moment biedt geen van deze winkeliers de kleding ook online aan. Volgens een woordvoerster van Vanilia is dat overigens niet het gevolg van afspraken tussen het merk en de wederverkopers.

Gratis bezorging en retour
Met Dressesonly.nl krijgen Vanilia-liefhebsters er een alternatief online verkooppunt bij. De shop biedt gratis bezorging vanaf 50 euro en gratis retouren via Kiala. Vanilia verzendt zelf ook gratis. Artikelen kunnen kosteloos worden geretourneerd in een van de 16 eigen Vanilia Boutiques.

Internationaal
Dressesonly.nl kreeg deze zomer een nieuwe website om bezoekers makkelijker te laten zoeken en navigeren. De jurkjes van Vanilia zijn als ‘kleedjes’ te koop op Dressesonly.be. Ze worden ook verzonden naar shoppers uit tientallen andere landen die sinds begin vorig jaar worden bediend met Dressesonly.com.