Twinkle | Digital Commerce

Bol.com voortaan 24 uur per dag telefonisch bereikbaar

2017-11-11
180101
  • 1:02

Bol.com stelt zijn telefonische klantenservice 24 uur per dag open. De nummer 2 van de Twinkle100 schaft de verzendkosten af bij orders boven de 20 euro en geeft shoppers voortaan 30 dagen bedenktijd op bestellingen.


Bol.com heeft de wijzigingen, die al gelden, vanmiddag bekend gemaakt. CEO Daniel Ropers zegt in een persbericht over de continue telefonische bereikbaarheid: ‘Niet via een 0900-servicenummer, maar gewoon via een telefoonnummer tegen lokaal tarief in Nederland en België.’

Miljoeneninvestering
Bol.com deed volgens Ropers een investering van ‘miljoenen’ om de verzendkosten te schrappen. Tot gisteren werden bij bestellingen standaard 1,95 euro voor de bezorging in rekening gebracht. Nu bezorgt Bol.com alle bestellingen vanaf 20 euro kosteloos thuis, op een alternatief adres of bij een afhaalpunt naar keuze.

Bedenktijd
Tenslotte hebben klanten van Bol.com voortaan twee keer langer de tijd om orders te heroverwegen. Ropers: ‘Vanaf vandaag geven we alle klanten 30 dagen bedenktijd om een artikel te kunnen zien en voelen. Tot die tijd mag je het kosteloos terugsturen.’ De CEO zegt consumenten die nog twijfelen, te willen overtuigen van de voordelen van online winkelen.