Twinkle | Digital Commerce

Shoebaloo opent webwinkel en fysieke One Day Shop

2017-05-27
180101
  • 1:09

Shoebaloo lanceert vandaag een webwinkel. Ter gelegenheid daarvan opent de luxe schoenverkoper morgen een fysieke winkel in de Amsterdamse Oude Spiegelstraat. De One Day Shop, die is gevuld met computers, is alleen morgenmiddag geopend.

Shoebaloo zet vandaag een webwinkel naast zijn vijf fysieke winkels (4 in Amsterdam, 1 in Rotterdam). Morgen tussen 12.00 uur en 17.00 uur’s middags komt daar een zesde vestiging bij. Geen van de bezoekers zal met nieuwe stappers naar buiten lopen, want in de One Day Shop kan alleen online worden gekocht, op computers.



Foto via Mixedgrill.nl

House of Fraser
De pop-up store van Shoebaloo doet denken aan de winkel zonder waren van de Britse warenhuisketen House of Fraser. Anders dan bij Shoebaloo blijft deze concept store voor onbepaalde tijd geopend. De shop, waarin gratis koffie kan worden genuttig, doet ook dienst als afhaalpunt voor online orders.

Walmart.com winkels
Wal-Mart heeft bij de recente opening van twee winkels met de naam Walmart.com al wel een sluitingsdatum gecommuniceerd. Met de shops, waarin consumenten alleen online kunnen bestellen, wil ’s werelds grootste retailer kijken of webwinkelen op de winkelvloer aanslaat. De pop-up stores sluiten aan het eind van deze maand, als het voor webwinkeliers goed lopende holiday shopping season is afgelopen.