Twinkle | Digital Commerce

Hunkemöller opent mobiele shop

2017-05-27
180101
  • 0:58

Hunkemöller heeft zijn webwinkel geschikt gemaakt voor internationale mobiele orders. Mobiele shoppers kunnen de complete collectie van de lingerieketen bekijken en bestellen. Betalen kan op rekening, met iDeal en credticard.

Wie Hunkemöller.nl bezoekt op een iPhone, Blackberry of op een toestel dat draait op Android, krijgt een geoptimaliseerde website voorgeschoteld. M.hunkemöller.nl biedt een prominente link naar een store locator, waar de fysieke winkels van Hunkemöller op postcode kunnen worden gezocht. De mobiele shop van Hunkemoller, die werd ontwikkeld door Mobile Strategy, is ook beschikbaar gesteld voor de Duitse markt.Multichannel
Hunkemöller, met een online jaaromzet van 5 miljoen euro 89e in de Twinkle100. heeft ambitieuze plannen voor internationale groei. Het bedrijf heeft daartoe multichannel volledig als strategie omarmd, zei internationaal verkoopdirecteur Bart van den Nieuwenhof onlangs op een bijeenkomst van ABN Amro.

Shop-in-shops
Hunkemöller wil online bestellen in winkels mogelijk maken en de keten ziet potentie in offline én online shop-in-shops bij andere retailers. Twee weken geleden opende Hunkemöller zo'n  shop-in-shop op Wehkamp.nl, dat vorige maand zijn mobiele warenhuis vernieuwde.