Twinkle | Digital Commerce

Websuper Smaak.nl gaat bedrijfslunches bezorgen

2017-05-27
180101
  • 1:02

Smaak.nl, de pas geopende websupermarkt van Newco Food Retail, krijgt er een zusje bij: Smaak bedrijfslunches. Dagelijks levert de bestelservice brood, kaas, vleeswaren, sappen en zuivel af in bedrijfskantines. Sleutelwoorden zijn vers, ambachtelijk en biologisch.

Frank van Oirschot, directeur van Newco Food Retail, ontvouwde zomer vorig jaar het ambitieuze plan om een concurrent voor Albert Heijn’s Ah.nl in de markt te zetten. Websupermarkt Smaak.nl werd afgelopen maand gelanceerd, waarbij een belangrijke rol was weggelegd voor kortingsites.

De Versbezorger
Newco Food Retail heeft als uitbater van de al langer geopende webshop Culinaireversmarkt.nl korte lijnen met leveranciers van verswaren. Met de Versbezorger heeft het bedrijf ook een eigen logistieke tak in huis. Die gaat binnenkort dus ook bij bedrijfskantines langs om orders gekoeld af te leveren.

Postcodecheck
Smaak bedrijfslunches wordt volgende week door de eerste bedrijven getest, laat Frank van Oirschot van Newco Food Retail weten op Twitter. Via een postcodecheck kunnen bedrijven straks zien of de Versbezorger hun lunch kan komen brengen.

Op de site, die nog moet worden gemigreerd naar het uiteindeljke domein, biedt Smaak.nl de volgende uitleg over de nieuwe b2b-activiteit: