Twinkle | Digital Commerce

House of Fraser opent winkel zonder waren

2017-11-08
180101
  • 1:11

House of Fraser heeft een concept store geopend waarin producten alleen online kunnen worden gekocht. De vloer van House of Fraser.com, zoals de ‘winkel’ in Aberdeen is gedoopt, is gevuld met bestelzuilen. Orders kunnen een dag later in de shop worden opgehaald.

House of Fraser, een bekende warenhuisketen in Groot-Brittannië, pioniert met een winkel zonder tentoongestelde waren. ‘House of Fraser.com has been created for you to come in, relax and shop online using one of our stylish and sophisticated terminals’, aldus de keten op het eigen weblog.

Paskamer en gratis koffie
Wie voor vijf uur ‘s middags bestelt op een van de zuilen of iPads in de winkel, kan zijn order de volgende middag op dezelfde plek afhalen. Er is een paskamer beschikbaar om online bestelde fashion items te passen. Gratis koffie is een van de unique selling points van de bestel- en afhaalwinkel.

Hieronder vindt u een video van de Schotse krant Evening Expresss over House of Fraser.com:

Kijkshop, Score, Repeat
In ons land plaatsten onder andere Kijkshop en Score al zuilen met toegang tot het webassortiment in hun winkels. Ook de Repeat Group brengt de webwinkel via touschscreens naar de winkelvloer, vertelde Jos Benders van het fashion label vorige week aan Twinkle.