Twinkle | Digital Commerce

Beslist.nl lanceert Shopcaddy voor prijsvergelijken in shop

2017-05-27
120120
  • [nieuws]
  • 1:16

Beslist.nl komt binnenkort met een online shopassistent. ShopCaddy toont de prijzen van concurrenten in 250 webwinkels, waaronder Bol.com en Wehkamp.nl. Wie de shopassistent download, hoeft niet meer eerst naar Beslist.nl te gaan om prijzen te kunnen vergelijken.

Behalve als download is ShopCaddy straks ook online beschikbaar. Vanuit Beslist.nl kan de shopper de assistent meenemen naar de 250 aangesloten winkels, een aantal dat na de nakende introductie wordt uitgebreid. Behalve prijzen van producten vergelijken in webwinkels, kunnen gebruikers van ShopCaddy artikelen ook opslaan om later snel weer te voorschijn te halen.

Shopdoolhof
Beslist.nl zegt met de ShopCaddy de 'irritatie in het shopdoolhof' te willen beperken. Algemeen directeur Kees Verpalen laat weten: 'Het online webwinkellandschap in Nederland bestaat uit tal van webwinkels, met nog meer producten. Deze zijn voor de consument niet allemaal even makkelijk te vinden, laat staan dat ze in dit shopdoolhof te beste prijs kunnen vinden. Met de ShopCaddy hebben online shoppers altijd inzicht in de beste prijs, zonder hiervoor terug te hoeven naar de vergelijkingssite.'Gratis opname en winkelmandje
ShopCaddy is de laatste van een aantal innovaties van Beslist, dat eerder dit jaar zijn deuren openstelde voor gratis opname van webwinkels. In het begin van de zomer kondigde Beslist.nl aan een winkelmandje te introduceren. Met ‘Bestellen via Beslist.nl’ biedt de vergelijker een cost per sale model voor adverteerders. Vergelijk.nl introduceerde al een soortgelijke mogelijkheid met ‘Vergelijk.nl Shopping’.