Twinkle | Digital Commerce

Thuiswinkel Innovatie Awards: genomineerden bekend

2017-05-27
180101

Een vakjury onder leiding van Cor Molenaar heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Thuiswinkel Innovatie Awards. De twaalf kanshebbers voor de vier prijzen presenteren zich morgen op De E-commerce Dagen in Utrecht.

Hieronder vindt u per award de drie genomineerden, in alfabetische volgorde:

Categorie Payments Innovatie
Klarna
MultiSafePay
PayPal

Categorie Marketing Innovatie
Shop2market
WineStein
Younify

Categorie Software Innovatie
Fredhopper
mijnWinkel
Qweery

Categorie Logistieke Innovatie
Dynalogic
Kiala

TNT Post

Meet the winners
Alle genomineerden zullen morgen vanaf kwart over tien hun case presenteren tijdens De E-commerce Dagen, in de Jaarbeurs. De presentaties worden gehouden in het ‘Meet the winners’ theater op de beursvloer.

‘Inventiviteit en creativiteit’
Juryvoorzitter prof. dr. Cor Molenaar zegt over het niveau van de inzendingen: ‘Ze geven blijk van veel inventiviteit en creativiteit om de branche te voorzien van state of the art producten en diensten, en dat is precies waarom deze prijzen er zijn. De vakjury bestaat behalve uit Molenaar uit Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk, Frank de Groot (Conrad Electronic Benelux), Joachim de Boer (Total Internet Group), Bas Winkel (Bol.com), Ton Masseur (Ohra) en Carlo Engelhard (BCC).

Webwinkels helpen excelleren
De Thuiswinkel Innovatie Awards zijn een initiatief van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards en De E-commerce Dagen. De awards, die morgenavond voor het eerst worden uitgereikt, belonen toeleveranciers in de branche. Zij zijn het die webwinkeliers helpen excelleren, bijvoorbeeld bij de ‘reguliere’ Thuiswinkel Awards. Morgen zijn het de toeleveranciers die centraal staan.