Twinkle | Digital Commerce

Hotels.nl opent Hotelveiling.nl en Hotel.nl

2017-05-27
442200

De makers van Hotels.nl hebben met Hotelveiling.nl een concurrent van Hotelkamerveiling.nl en Vakantieveilingen.nl in de markt gezet. Onlangs startten ze ook vergelijkingssite Hotel.nl, waarop onder meer aanbod van Expedia, Booking.com en EasyToBook is verzameld.

Met Hotelveiling.nl speelt Hotels.nl in op de groeiende populariteit van hotelkamerveilingen. ‘We wilden ons op tijd in de strijd mengen en we weten dat er nog meer veilingsites voor hotelkamers aankomen’, aldus een woordvoerster van het bedrijf.

Geen contracten
Volgens de zegsvrouw onderscheidt Hotelveiling.nl zich van voornoemde concurrenten door de overzichtelijkheid en visuele aantrekkelijkheid van het veilingaanbod en door helder te maken dat biedingen alleen met 1, 3 of 9 euro kunnen worden verhoogd. ‘Verder werken wij niet met contracten. We hebben van hoteliers begrepen dat ze dat prettig vinden. Zo kunnen ze ook makkelijk kennismaken met internetveilingen.’

Hieronder vindt u een impressie van de website:Hotel.nl
Eerder dit jaar breidde het bedrijf achter Hotels.nl, waar in totaal zo’n dertig mensen werken, het portfolio al uit met het generieke Hotel.nl. Dat is een vergelijkingssite waarop het aanbod van grote boekingssites als Expedia, Booking.com en EasyToBook is verzameld. Bezoekers van Hotels.nl, een boekingssite voor hotelkamerovernachtingen in de Benelux, worden naar de nieuwe broer verwezen voor boekingen in het buitenland. Hotel.nl is gestoeld op affiliatecommissies.

Hotel.nl vergelijkt volgens de homepage 'meer dan 200.000 hotels in ruim 15.000 bestemmingen'. Hieronder ziet u een impressie van de nieuwe vergelijker.