Twinkle | Digital Commerce

Traffic Builders start recruitmentbureau

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

Traffic Builders heeft een recruitmentbureau geopend. Traffic Builders People, zoals het bureau heet, is actief in werving & selectie, detachering en bemiddeling van professionals in online-marketing en specifiek zoekmachinemarketing.

Over de behoefte waarin het bureau voorziet schrijft de nieuwkomer op de recruitmentmarkt in een persbericht: ‘Traffic Builders People is een constructief antwoord op de groeiende vraag van uiteenlopende organisaties naar online marketing professionals, en de gewenste borging van taken en kennis in hun bedrijfsproces.’

Permanente invulling
Traffic Builders People, waarvan Joost van Deursen de managing partner is, stalt mensen van alle leeftijden en niveaus als freelancer of op interim-basis bij opdrachtgevers. Behalve professionals in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadverteren (SEA) heeft het bureau ook mensen met verstand van conversieoptimalisatie en webanalytics in zijn bestand. Volgens Wolter Tjeenk Willink, algemeen directeur van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders, moet de nieuwe tak uitgroeien tot ‘dé recruitment specialist binnen online-marketing’, die inspeelt op de ‘permanente invulling van de inhouse kennisbehoefte’ van bedrijven.