Twinkle | Digital Commerce

Nijpels ontvangt ICT Barometer Ernst & Young

2017-05-26
180101
  • 1:06

De Thuiswinkel Vakbeurs in Utrecht biedt drie dagen lang alle ins & outs op het gebied van e-commerce. Vanmiddag, op dag twee van de beurs, wordt in de heuse Thuiswinkelstraat het rapport van de nieuwe ICT Barometer van Ernst & Young overhandigd aan onze voorzitter Ed Nijpels.

De overhandiging zal geschieden rond de klok van drie en u bent daarbij natuurlijk meer dan welkom. Het is een rapport waaruit blijkt dat er nog veel te verbeteren valt op het gebied van online-winkelen. Ook biedt het rapport inzicht in hoe consumenten tegen het Thuiswinkel Waarborg aankijken.

BeCommerce Awards
Gisteravond vond in Brasschaat de uitreiking plaats van de 'Belgische Thuiswinkel Awards'. Onze zusterorganisatie BeCommerce organiseerde voor de vijfde keer de uitreiking van de prijzen voor de beste webwinkels bij onze zuiderburen. Ik was er te gast bij mijn Belgische collega Marc Périn. Op de lijst van genomineerden voor de BeCommerce Awards prijkten veel webwinkels die ook voor ons Nederlanders bekend zijn.

Als er overigens ergens over de grens wordt gewebwinkeld, dan is het wel in België. Sommigen schatten in dat bijna de helft van alle online-aankopen door Belgen in Nederland en Frankrijk worden gedaan.