Twinkle | Digital Commerce

Steps opent webshop met zes jurken

2017-11-08
169129
  • 0:54

Steps heeft een webshop geopend waarin voorlopig zes verschillende jurken per week worden aangeboden. De oplage per jurk is ook nog eens beperkt.

Voortaan komen iedere donderdag om 00.01 uur zes nieuwe jurkjes online beschikbaar. Het gaat om items uit de zogenoemde TV-à-Porter Collection van Steps, die door actrices op NET 5 onder de aandacht wordt gebracht.

Nu of nooit
Met het beperkte assortiment, de kleine oplages en het benadrukken van de nachtelijke aftrap probeert Steps rond de webwinkel een 'nu of nooit'-sfeertje te creëren, wat shopsites als Shopvip.com en Ruelala.com geen windeieren legt. Verschil is overigens wel dat de site van Steps niet besloten is. Wie online achter het vist, kan zijn heil voor dezelfde aanbieding ook nog zoeken in een van de bijna honderd winkels van de keten.

Workflow-systeem
Directshop hielp Steps hielp bij het opzetten van de webwinkel. Het achterliggende workflow-systeem zendt online-bestellingen automatisch door naar De Nederlandse, een dienstverlener voor de modebranche die onder andere doet aan e-warehousing. De online-omzet wordt op Steps' hoofdkantoor geboekt als ware het een filiaal van de keten.