Twinkle | Digital Commerce

Amazon koppelt product aan ingezonden foto's

2017-05-26
170130
  • [nieuws]
  • 0:43

Amazon.com heeft een nieuwe iPhone-applicatie ontwikkeld die producten uit het webwarenhuis opspoort aan de hand van foto's van gebruikers. De toepassing is gratis te downloaden in de App Store.

De fotofeature, Amazon Remembers genaamd, is het meest opvallende onderdeel van de Amazon App, die behalve op de iPhone ook op de iPod Touch kan worden gebruikt. De toepassing geeft gebruikers onder andere toegang tot hun boodschappenwagen, verlanglijstjes, betaal- en verzendopties en orderverleden.

Link naar productpagina

Via Amazon Remembers kunnen gebruikers een foto, bijvoorbeeld van de broodrooster van de buren, opslaan en versturen, waarna een werknemer van Amazon.com op zoek gaat naar het product dat het beste matcht met de foto. Vervolgens krijgt de iPhone-bezitter binnen 24 uur een link toegestuurd die leidt naar een productpagina in het webwarenhuis.