Twinkle | Digital Commerce

Web Power en Add to Favorites gaan samenwerken

2017-05-26
245155
  • 0:49

Twee grote spelers op het gebied van e-mailmarketing in Nederland hebben een strategische alliantie aangekondigd: Web Power en Add to Favorites.

De twee bedrijven noemen het feit dat ze complementair zijn als belangrijkste reden voor de samenwerking, die ook over de grens gestalte moet krijgen. Ad Walraven, sales director bij Web Power in een reactie: 'Onze kracht zit in het leveren en implementeren van softwareproducten. Met de adviesdiensten van Add to Favorites zijn we in staat om onze klanten nog beter te bedienen en kunnen ze meer rendement halen uit hun e-mailmarketingactiviteiten.'

Joris de Bruijne, partner bij Add to Favorites, zegt graag samen te willen werken met belangrijke marktspelers om´het e-mailkanaal naar een hoger plan te tillen'. Volgens hem zijn Nederlandse e-mailmarketingbedrijven op dit moment niet meer dan verzendhuizen. Tot voor kort voerde De Bruijne een eenmanszaak onder de naam Siekloop. Twee maanden geleden voegde hij zich bij Bas ter Burg en diens bedrijf Add to Favorites.