Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe prijsvergelijkingssite ziet het licht

2017-11-09
170130
  • 0:47

Prijsvergelijk.com is een nieuwe vergelijkingssite die vandaag officieel is geïntroduceerd. De site wil zich onderscheiden met "uitgebreide koopgidsen, product- en categoriespecifieke artikelen en videoreviews".

De nieuwe site is een initiatief van internetmarketeer Wilco de Kreij. Hij neemt het op tegen de al bestaande vergelijkingssites zoals Kieskeurig.nl, Beslist.nl en Vergelijk.nl. Gezamenlijk hebben deze sites een geschat marktaandeel van 32,6 procent.

De Kreij denkt dat hij een puntje van de taart kan verkrijgen door de nadruk te leggen op het toevoegen van unieke kwaliteitcontent, zoals uitgebreide koopgidsen, product- en categoriespecifieke artikelen en specialistische videoreviews.

Prijsvergelijk.com heeft bij de start ongeveer een assortiment van 100.000 producten in zijn database. De Kreij hoopt dit aantal in de komende drie maanden te kunnen verdubbelen door meer productaanbieders aan te trekken.

Ook wil Prijsvergelijk.com volgend jaar een mobiele site introduceren zodat consumenten onderweg via zijn site prijzen kunnen vergelijken.