Twinkle | Digital Commerce

DHL Global Mail en Selekt Mail bundelen krachten

2017-05-26
400301
  • [nieuws]
  • 0:60

In de voorbereiding op de liberalisering van de postmarkt in 2008 hebben DHL Global Mail en Selekt Mail hun krachten gebundeld onder de naam DHL Global Mail. Samen bieden de postbedrijven oplossingen op het gebied van zakelijke post. Of het nu gaat om internationale of nationale post, geadresseerd of ongeadresseerd. Tegelijkertijd introduceert het bedrijf de ProMoScanner.

Met het digitale 'handheld device' ProMoScanner kan de bezorgkwaliteit 'real-time' tot op wijkniveau worden gemonitord. In Rotterdam zijn nu de eerste bezorgers van een ProMoScanner voorzien en de doelstelling is dat straks het hele landelijke bezorgerskorps met het apparaat werkt.
De ProMoScanner is draadloos via de satelliet verbonden met een centrale verwerkingseenheid. DHL Global Mail kan klanten straks exact laten zien op welk tijdstip post in welke wijken is bezorgd. Dankzij deze kennis weet de klant precies wanneer hij zijn callcenter moet inzetten. Tevens kan elke vestigingsmanager het verloop van de bezorging in zijn wijken real-time monitoren en desgewenst bijsturen als dat nodig is.