Twinkle | Digital Commerce

The people's valley en Veritate fuseren

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:06

Shakehands_grootHet online bureau The people's valley en e-mailmarketingbureau Veritate gaan fuseren. De fusie is ontstaan uit de gesprekken die Vincent Gravesteyn, CEO van The people's valley, en Johan van Mil, CEO van Dialoque Company, aandeelhouder van Veritate, voerden. 'Zij kennen elkaar van branchevereniging IPAN en zagen veel parallellen. Beiden hechten aan het aangaan van de dialoog met de klant en de individualisering van contacten', vertelt Marc Borgers, managing director van Veritate.

Die gesprekken zijn voor de aandeelhouders aanleiding geweest om na te denken over intensievere samenwerking.  De fusie was binnen zes weken beklonken. Beide bedrijven gaan operationeel samenwerken, maar ook creatie, strategie en webdevelopment worden bijvoorbeeld samengevoegd. 'Door de samenbundeling ontstaat een uitgebreider dienstpakket en kunnen processen versneld worden', aldus Borgers. Daarnaast ziet Borgers ook voordelen op het gebied van schaalgrootte. 'Wij hadden al de ontwikkeling van e-mailmarketing naar dialogue marketing ingezet, met mobiele en rss-diensten. Door de fusie kunnen we dit in een versnelling realiseren.'

Beide bedrijven behouden hun eigen naam, maar gaan samen opereren vanuit het kantoor van The people's valley in Amsterdam. Als gevolg van deze fusie ontstaat een onderneming met 85 medewerkers.