Twinkle | Digital Commerce

Ilse media kiest Traffic4u na pitch

2017-05-26
  • 0:51

Ilse Media heeft Traffic4u na een pitch geselecteerd als partner voor zoekmachinemarketing. Ilse media is de grootste internetuitgever van Nederland met sites als startpagina.nl, overzicht.nl, kieskeurig.nl en nu.nl.

Marketingfacts meldt dat ilse media zich al geruime tijd aan het het heroriënteren was op het gebied van zoekmachinemarketing. 'Jeroen.com, Checkit en Traffic4U zijn de partijen waarmee ilse media al jaren samenwerkt. De uiteindelijke keuze is gevallen op Traffic4u', meldt Marco Derksen op het weblog. 

Binnen de samenwerking zal de nadruk liggen op het geven van advies en training door Traffic4u, aangevuld met het management van advertentiecampagnes en advies op het gebied van zoekmachine-optimalisatie van ilse media-sites.

Frederik Brouwers, Business Unit Manager bij ilse media, legt uit waarom er voor Traffic4u is gekozen: 'In de pitch hebben we geselecteerd op kwaliteit van dienstverlening, innovativiteit en prijs. We hebben er vertrouwen in dat we met Traffic4u een partner voor de langere termijn hebben gevonden.'