Twinkle | Digital Commerce

Flink gaat voor verschillende nieuwe locaties in Amsterdam

2024-10-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Flitsbezorger Flink opent de komende tijd meerdere locaties in Amsterdam. De eerste opende deze week de deuren in de Amsterdamse binnenstad.

Volgens Flink past het openen van nieuwe locaties in de hoofdstad in de strategie om in die regio verder te groeien. Flink maakt gebruik van de nieuwe investering van 150 miljoen dollar, die het onlangs ontving, om deze uitbreiding mogelijk te maken.

Dit najaar nog komen er ook nieuwe locaties in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Noord. Waar precies en wanneer, is niet bekend. Naast het openen van nieuwe locaties past ook een uitbreiding van het aanbod binnen de groeistrategie van de flitsbezorger; de komende maanden wordt het aanbod voor Amsterdammers vergroot van 2.000 naar 5.000 producten.

‘Inmiddels zijn we drie jaar in Amsterdam actief en hebben we een grote schare vaste klanten kunnen creëren. Voor hen zijn we een goed alternatief voor een bezoek aan de traditionele supermarkt. We zijn blij dat we, in overleg met Gemeente Amsterdam, nu een nieuwe locatie in Amsterdam-Centrum hebben kunnen openen’, aldus Robin Kiesler, die blij Flink verantwoordelijk is voor de Nederlandse markt.