Twinkle | Digital Commerce

Temu breidt bezorging uit in Europa

2023-11-28
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Het Chinese shoppingplatform Temu heeft zijn zinnen gezet op verdere uitbreiding in Europa en is partnerschappen aangegaan in Duitsland, Italië, Spanje en Portugal.

Dit meldt Ecommerce News. Temu is nu zo’n zeven maanden in Europa en levert producten direct van de fabrikant, het zogenaamde dropshipping. Afgelopen april werd het vanuit Nederland mogelijk om bij Temu te bestellen. Ondertussen heeft Temu gewerkt aan het verbeteren van zijn logistieke aanbod voor het winkelend publiek in Europa. Het werkt samen met Mail Alliance in Duitsland, Poste Italiane in Italië en CTT op het Iberisch schiereiland. ‘Onze samenwerking met sterke regionale partners zal ons helpen om aan de verwachtingen van onze klanten op het gebied van een soepel en efficiënt fulfilmentproces te voldoen en deze zelfs te overtreffen’, zegt Temu over zijn logistieke stappen in Europa. Volgens Ecommerce News lijken er meer logistieke samenwerkingen in het verschiet te liggen.

Niet alleen in Nederland is het platform populair, deze zomer bleek ook de VS overstag te zijn en omarmde de ‘koopjes-app’ vanwege de op hol geslagen inflatie.