Twinkle | Digital Commerce

Blauwe Monsters sluit zich aan bij digitale bureaugroep 4NG

2023-08-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:19

Digitale bureaugroep 4NG, onderdeel van Conclusion, verwelkomt allround online marketingbureau Blauwe Monsters. Blauwe Monsters versterkt hiermee de performance marketing-tak van 4NG, dat organisaties ondersteunt op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring.

De aansluiting van Blauwe Monsters bij 4NG sluit volgens de bedrijven goed aan bij de ambities van beide bedrijven. De digitale bureaugroep zet hiermee een mooie stap in de doelstelling om klanten volledig end-to-end te bedienen. Blauwe Monsters profiteert op zijn beurt van een breder palet aan dienstverlening en expertise voor hun klanten.

Dennis Stokman, ceo van Blauwe Monsters: ‘We zijn erg blij om onderdeel uit te maken van 4NG. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Zodoende is deze toetreding een waardevolle stap in het verwezenlijken van onze ambitie om een full funnel marketingbureau te zijn. Ook is er een sterke culturele fit en biedt het medewerkers veelbelovende carrièremogelijkheden. Als onderdeel van 4NG - en dus Conclusion - behouden we ons ondernemerschap en onze eigen propositie, twee zaken die voor ons erg belangrijk zijn. We kijken ernaar uit om met en voor onze klanten en medewerkers nog meer mooie resultaten te blijven realiseren. En verheugen ons erop om met veel energie samen met de andere labels te investeren in verdere organische groei van de groep.’

Met de toevoeging van Blauwe Monsters aan het portfolio telt 4NG inmiddels elf labels met in totaal ruim 460 medewerkers. Blauwe Monsters blijft opereren onder zijn eigen naam, net als de andere labels die deel uitmaken van de digitale bureaugroep.