Twinkle | Digital Commerce

Veel meer dan alleen een keurmerk

2023-04-19
1120630
  • 1:08

Als eigenaar van een webshop of als verkoper op een platform wil je jouw klanten optimale service verlenen. Maar het is ook ontzettend belangrijk dat potentiële klanten je vertrouwen. Klanten zoeken daarom tijdens het shoppen naar een keurmerk. 92% van de online shoppers is bekend met het Thuiswinkel Waarborglogo en 21% koopt niet bij een webwinkel zonder ons keurmerk. Dit zijn potentiële klanten die je niet wil mislopen. In dit artikel nemen we je mee in de andere voordelen van ons lidmaatschap.

Veel meer dan alleen een keurmerk

Ons keurmerk verdien je door onze certificering succesvol te doorlopen. Heb je dit succesvol afgerond? Dan voldoe je vol vertrouwen aan de wet. Met de certificering weet je dat jouw webshop juridisch, financieel en ict-technisch gezond is. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk weten je (potentiële) klanten dit ook. Het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk levert je mede daarom meer tevreden klanten op.

Toch betekent lid zijn bij Thuiswinkel.org veel meer dan dat je alleen het keurmerk mag voeren. Met het lidmaatschap krijg je ook de mogelijkheid om op verschillende events jouw netwerk uit te breiden, behoor je bij de beste webshops van Nederland en daarnaast maken we je toekomstproof in digital commerce door middel van onze e-Academy, marktonderzoeken en onze kennisbank. Dit zijn kansen die jij niet wil missen!

Lid worden van Thuiswinkel.org? Alle leden van Thuiswinkel.org worden ieder jaar opnieuw gecertificeerd. Wil je meer weten over de andere voordelen van het lidmaatschap of over het certificeringstraject? Ga dan naar www.thuiswinkel.org/webshops/lid-worden.