Twinkle | Digital Commerce

Orderchamp zoekt samenwerking met TICA

2022-09-20
1000562
  • 0:60

Inkoopplatform Orderchamp gaat samenwerken met branchegenoot TICA, dat actief is in de offline wholesale. De twee partijen bundelen de krachten en bieden daarmee een volledige omnichannel inkoopervaring voor Europese retailers.

TICA is gespecialiseerd in lifestyleproducten en beschikt over drie fysieke vestigingen in Venlo en Aalsmeer. Online bestellen was voorheen mogelijk via de TICA Online portal. Deze portal wordt door de samenwerking met Orderchamp uitgefaseerd. Volgens beide bedrijven kunnen retailers ‘offline producten bekijken en inkopen bij de TICA-locaties, en de producten (opnieuw) bestellen via Orderchamp’. Dat levert voordelen op voor beide bedrijven.

Door de samenwerking richten de twee bedrijven zich op de Benelux en Duitsland. TICA wil meer fysieke locaties in Europa openen en zet daarnaast de komende tijd in op een verbeterde omnichannel ervaring middels de technologie van Orderchamp.

Ceo Joost Brugmans van Orderchamp: ‘Wij worden het eerste omnichannel wholesale inkoopplatform dat een enorm productaanbod van duizenden merken, zowel on- als offline, op een inspirerende wijze samenbrengt. Orderchamp vult TICA naadloos aan, en vice versa, en daar gaan de klanten van beide partijen; zowel de verkopende merken als de inkopende retailers, veel profijt van hebben.’


Gerelateerde artikelen: