Twinkle | Digital Commerce

Happy Horizon neemt Get Hooked over

2022-07-07
1000562
  • [nieuws]
  • 1:03

Creative digital agency Get Hooked heeft zich aangesloten bij bureaugroep Happy Horizon.

Dit jaar werden al zes bedrijven toegevoegd aan creative digital agency bureaygroep Happy Horizon. Met hubs in Eindhoven en Tilburg is de groep al sterk vertegenwoordigd in de Brabantse regio. Met het aansluiten van het Bossche Get Hooked breidt de groep verder uit in het zuiden van het land. Get Hooked werd opgericht door Tim van Tartwijk in Eindhoven en telt inmiddels ruim 600 medewerkers.

Walter van de Wege, ceo van Happy Horizon, is verheugd dat het team van Get Hooked onder leiding van Tim van Tartwijk zich aansluit bij Happy Horizon: ‘Ik zie in Get Hooked veel terug van ons activatie-DNA, dat binnen onze groep altijd een grote rol heeft gespeeld en nog steeds een verbindende kracht is tussen al onze digital disciplines. Daarnaast is Get Hooked exemplarisch voor hoe we onze hubs inrichten; met een 360-graden aanpak met alle disciplines binnen digital en marketing onder één dak.’

‘Daarmee is Get Hooked een soort Happy Horizon in het klein, maar ook een mooi voorbeeld. En dat is voor beide partijen interessant, want we kunnen daarbij leren van elkaar in de manier waarop we de synergie tussen al die disciplines inzetten voor onze klanten. Waarmee onze klanten dus uiteindelijk profiteren van nóg betere dienstverlening.