Twinkle | Digital Commerce

Marketingfacts in het nieuw

2022-05-17
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Twinkle-zuster Marketingfacts heeft vandaag zijn nieuwe website gelanceerd. De site moet het marketingblog helpen in zijn nieuwe missie: ‘Marketingfacts helpt marketingprofessionals’.

Ook interessant voor webwinkeliers, waarvoor marketing natuurlijk ook van belang is. Hoofdredacteuren Luuk Ros en Matthijs van den Broek over het nieuwe platform: ‘Sinds Marketingfacts tweeënhalf jaar geleden deels in handen kwam van NIMA, de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales, is gezocht naar de ultieme online omgeving om te komen op de plek waar het platform wil staan: bovenaan het lijstje vakmedia dat schrijft over innovatie in marketing. Met dus een levendige community van honderden actieve meeschrijvende, filmende en podcastende marketingbloggers.’

Wat is er dan veranderd? De opmaak is verbeterd, waardoor lezers makkelijker naar artikelen, onderwerpen of auteurs kunnen zoeken. Ook is de why-what-how vindbaarder gemaakt. Daarnaast is gekozen voor een nieuw cms en is het logo ‘opgestrakt’. Maar om dat te ervaren kun je het beste zelf een kijkje nemen.

De site is ontwikkeld in samenwerking met Communicatiebureau Proven Context.