Twinkle | Digital Commerce

Delhaize introduceert bezorgabonnement

2022-05-12
1000561
  • [nieuws]
  • 0:52

Supermarkt Delhaize introduceert een bezorgabonnement onder de naam Delivery+. Klanten die kiezen voor de nieuwe service betalen minimaal tien euro per maand en krijgen daarvoor hun boodschappen onbeperkt thuisbezorgd.

Naast onbeperkte gratis levering profiteren klanten ook van gratis producten en voorrang bij het reserveren van specifieke tijdslots. De abonnementsformule is beschikbaar in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Antwerpen, Luik, Gent en Leuven.  Als de formule aanslaat, wordt het uitgebreid naar andere steden en regio’s. Volgens Delhaize is de supermarkt het eerste bedrijf in de Belgische foodretailer die komt met een dergelijk bezorgabonnement.  

Zusterbedrijf Albert Heijn introduceerde eerder ook al een abonnement onder de noemer ‘Mijn Albert Heijn Premium’. Leden krijgen daarvoor onder meer korting op biologische producten, dubbele spaarzegels, koopzegels en Mijn AH Miles. Ook supermarkt Jumbo lanceerde vorig jaar als proef een bezorgabonnement met de naam ‘Jumbo Bezorgeloos’. Deelnemers betalen per maand een vast bedrag en kunnen daarvoor maximaal één keer per dag een bestelling plaatsen.