Twinkle | Digital Commerce

About You lanceert speciale hiphop-webshop

2021-12-13
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Fashionspeler About You lanceert begin komend jaar een nieuw initiatief genaamd ‘WhyNot’. Het gaat om een apart platform in samenwerking met bekende namen uit de Duitse hiphopcultuur.

Op ‘WhyNot’ kunnen geïnteresseerden terecht voor een aanbod aan toonaangevende streetwear-merken en personal brands van artiesten als RAF Camora. Daarnaast wil het platform een kijkje achter de schermen van de hiphopscene geven.

Volgens About You is het plan daarnaast om artiesten uit de industrie te helpen met het opzetten van een persoonlijk kledingmerk. Via één kanaal kunnen zij dan terecht voor ontwerp, productie, marketing en online verkoop.

‘Met “WhyNot” willen we de hiphopshop worden voor Gen Z. Naast de artiestenmodemerken bieden we fans ook features zoals live shopping, kijkjes achter de schermen en natuurlijk speciale drops en muziekreleases’, aldus Julia Jansen, content director bij About You.’

De technologie achter de webshop en logistiek worden verzorgd door de b2b-divisie van About You. Volgens de pure player is ‘WhyNot’ vanaf het voorjaar van 2022 beschikbaar.