Twinkle | Digital Commerce

Dille & Kamille opent eerste winkel in Duitsland

2021-10-22
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Dille & Kamille opent op 29 oktober een winkel in Keulen. Het wordt de 39ste vestiging van het Nederlandse bedrijf en de eerste in Duitsland. Online is Dille & Kamille daar al langer actief.

Uitbreiding naar Duitsland stond al lange tijd op de wensenlijst voor Dille & Kamille, zo meldt algemeen directeur Hans Geels. In België is het bedrijf al veel langer actief. Voor de uitbreiding naar Duitsland was het alleen wachten op de juiste locatie. Die denkt hij te hebben gevonden in de iconische Opern Passagen in Keulen. Met meer dan een miljoen inwoners en veel studenten is die stad volgens Geels ideaal als startpunt in Duitsland. ‘Mocht de winkel in Keulen succesvol zijn, dan volgen de komende jaren meer winkels in Duitsland, in eerste instantie vooral in Noordrijn-Westfalen.’

Dille & Kamille is niet helemaal nieuw in Duitsland: de online divisie is daar al groter dan de Belgische. Het bedrijf telt momenteel 38 vestigingen: 26 in Nederland en 12 in België. Met de webwinkel levert de retailer aan klanten over de hele wereld.