Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl speelt in op heropening terrassen met nieuwe besteloptie

2021-04-21
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

De terrassen mogen vanaf 28 april weer – voorzichtig – open. Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl lanceert ondertussen de nieuwe besteloptie ‘uit eten’, naar eigen zeggen om aangesloten restaurants te helpen de verwachte drukte te kunnen bolwerken.

Naast besteloptie ‘bezorgen’ en ‘afhalen’ breidt het platform dus uit met een derde bestelkeuze. Volgens Thuisbezorgd hoeven klanten hiermee niet meer te wachten op de bediening en kunnen ze in de app van het bedrijf meteen het menu van het desbetreffende restaurant inzien om een bestellingen te plaatsen en online af te rekenen.

Thuisbezorgd.nl komt met dit initiatief om aangesloten restaurants te helpen met de verwachte drukte ‘en om op een corona-proof manier open te kunnen’. De besteloptie is tegen 0 procent commissie beschikbaar voor partners. ‘We zijn constant bezig met innoveren en het voor restaurants en klanten makkelijker te maken om eten te bestellen’, stelt Brenno Misuraca, VP of Product van Thuisbezorgd.nl. ‘Het is voor ons dan ook een logische stap om bestellen via Thuisbezorgd.nl nu ook direct aan tafel in het restaurant mogelijk te maken.’