Twinkle | Digital Commerce

4Launch in handen van ACES Direct

2021-04-22
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Online elektronicawinkel 4Launch is overgenomen door de zakelijke IT-leverancier ACES Direct. Met de overname stopt 4Launch met de verkoop aan consumenten.

Per 22 april is 4Launch opgenomen in ACES Direct, zo laat het bedrijf weten op LinkedIn: ‘Met deze overname zetten we onze strategie ten aanzien van de zakelijke markt en het uitbreiden van onze dienstverlening extra kracht bij.’ De medewerkers van 4Launch worden allemaal meegenomen in de overname.

Zakelijke markt

De dienstverlening naar consumenten stopt en alleen de zakelijke activiteiten van 4Launch worden onder de naam van ACES Direct voortgezetConsumenten worden door ACES Direct doorverwezen naar Tweakers, om daar de best passende partij te vinden.

Trots

Oprichter Guido Raaijmakers laat in een persbericht weten trots te zijn op de overname: ‘Hierdoor krijgen we de kans om onze strategie ten aanzien van de b2b nog beter te maken. Ik ben overtuigd dat het voor die zakelijke klanten vanaf nu alleen nog maar beter wordt.’

Eerdere overname

4launch werd in 2015 overgenomen door Infotheek Group uit Leiden. In 2017 werd besloten tot een koerswijziging, waarbij voornamelijk werd ingezet op de zakelijke markt. In datzelfde jaar kocht oprichter Guido Raaijmakers de webshop terug van Infotheek Group.