Twinkle | Digital Commerce

Groeigeld voor Bringly

2021-03-16
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Bringly heeft een nieuwe investeringsronde afgerond, die geleid werd door Ponooc, aangevuld met Shamrock Ventures en ervaren marktexperts.

Er is niet bekendgemaakt om hoeveel geld het gaat. Rui Li, Investment Manager bij Ponooc, laat in een persbericht weten: ‘Het afgelopen jaar hebben er veel ontwikkelingen in de binnenstedelijke logistiek plaatsgevonden. Binnen de keten zie je dat de operatie zowel sneller als groener wordt, iets wat wij toejuichen. In Bringly zien we een ambitieus en getalenteerd bedrijf dat een bijdrage gaat leveren aan de versnelling van de positieve ontwikkelingen in deze sector.’

Volgens Bringly neemt het aantal bezorgstromen in binnensteden toe door de groeiende pakketmarkt. Hun oplossingen zijn fietskoeriers en elektrische voertuigen, die pakketjes standaard binnen 1 uur, dezelfde middag of avond bezorgen bij de ontvanger. ‘We ondersteunen steeds meer bedrijven met lokale bezorgservices – zoals “Ship-from-Store” - om enerzijds de klantervaring te verbeteren anderzijds de CO2-uitstoot te verlagen. Met een succespercentage van 99.8% en een hoge klanttevredenheid laten we zien dat het één niet ten koste van het ander gaat. We zijn blij met de ervaring, expertise en het netwerk van partners zoals Ponooc om de verdere groei van het platform te accelereren,’ aldus Bringly-directeur Rajiv Laigsingh.