Twinkle | Digital Commerce

Jumbo opent zesde bezorghub

2020-12-07
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Supermarkt Jumbo heeft zijn zesde bezorghub in gebruik genomen. De hub in Heerhugowaard zorgt ervoor dat de super meer online klanten in Noord-Holland van dienst kan zijn.

Voorheen werden klanten beleverd vanuit Jumbo-filialen. Door de orders vanaf een centrale plek te versturen, kan Jumbo zijn online klantenbestand uitbreiden en het aantal bezorgmomenten opschalen. De Veghelse super stelt dat filialen in die regio tegen de grenzen van hun bezorgcapaciteit aanzaten en er dus behoefte was aan een centrale hub.

Het is de zesde bezorghub van Jumbo, die ook al van deze dc’s in Amsterdam, Den Bosch, Middelburg, Utrecht en Breda heeft staan. Daarnaast beschikt het bedrijf over een E-fulfilment Center in Den Bosch, komend jaar komt er nog één bij in Bleiswijk.

Jumbo laat weten dat het uitbreiden van de hubs en de online capaciteit hoog op het wensenlijstje staat. De vraag naar online boodschappen nam dit jaar flink toe. Deze maand worden naar verwachting verschillende records gebroken op dat vlak.