Twinkle | Digital Commerce

Pets Place zet volledige aanbod op bol.com

2018-04-17
1000562
  • 1:15

Pets Place is de samenwerking met bol.com aangegaan en verkoopt er nu zijn gehele assortiment. Door deze samenwerking bereikt Pets Place niet alleen meer Nederlandse klanten, maar nu ook Belgische.

Sinds gisteren is het gehele assortiment van Pets Place te koop bij de nummer 1 van de Twinkle100. In een persbericht vertelt Cora Kleinhout, chief commercial officer bij Pets Place, dat ‘de focus ligt op acquisitie van nieuwe (online) klanten en op retentie van bestaande klanten middels een loyaliteitsprogamma’.

Het bedrijf verwacht dan ook dat de online omzet omhoog zal gaan met behulp van de 'e-commerce kennis en ervaring, goede service en betrouwbaarheid op het gebied van online winkelen bij bol.com'. De uitbreiding naar de Belgische markt was voor Pets Place doorslaggevend voor de samenwerking. 

Meer keuze

Bol.com zelf is ook ‘bijzonder blij met de samenwerking met Pets Place’, vertelt Margaret Versteden, directeur Winkels (cco) bij bol.com. Dat biedt zijn klanten vanaf nu een grotere dierenafdeling, waar voorheen alleen de keuze was tussen honden-, katten- en paardenartikelen. 'Pets Place biedt ook veel kennis en expertise in dit assortiment’, licht Versteden toe.

De verantwoordelijkheid voor het verzenden en de organisatie van bestellingen die binnenkomen via bol.com, blijven in handen van Pets Place. De leveringen lopen via het eigen distributiecentrum in Ede, waar zich een voorraad bevindt van ruim 12.000 artikelen.

Tekst: Madelief Schimmel