Twinkle | Digital Commerce

Nextail vernieuwt website verkocht Intertoys

2017-10-19
1000563
  • 1:06

Nextail heeft de webshop van Intertoys, dat vorige week verkocht is door Blokker Holding, volledig vernieuwd. Formules Blokker, Xenos en Cook&Co volgen later, meldt Blokkers online organisatie.

De opgepoetste website, die vandaag live ging, is beter afgestemd op winkelen via mobiele apparaten en kent snellere laadtijden 'van minder dan een seconde'. Ook is er een geavanceerde zoekfunctionaliteit geïmplementeerd, waardoor alle speelgoedproducten op Intertoys.nl goed en snel vindbaar zijn.

Centraal aansturen

'Het zo makkelijk mogelijk maken van de online winkelervaring voor de klant is een complexe klus, technologie, creativiteit en snelheid zijn de belangrijkste ingrediënten om de formules online tot een succes te maken', zegt Antoine Brouwer, Nextail's managing director. 'Grote veranderingen moet je centraal ergens voor elkaar krijgen. De veranderingen die Nextail met dit project voor de winkelformules in gang heeft gezet, gaan ontzettend ver en sluiten goed aan bij de vernieuwingen die de formules op alle fronten in gang zetten.'

België

De nieuwe eigenaar van Intertoys, Alteri Investors, kan de speelgoedketen in het bezit van een frisse website tegemoet zien, in de aanloopperiode naar de feestdagen. Nextail werkt ook aan een Belgische webwinkel voor Intertoys; die stond gepland voor 4 juli, maar is momenteel nog onder constructie.