Twinkle | Digital Commerce

Pon Power opent shop voor generators

2017-07-20
40322268
  • 0:59

Pon Power, een b2b-bedrijf in generators, pioniert in Europa met een webwinkel. In de shop verkoopt het aggregaten van het merk Caterpillar, met een levertijd van drie tot vijf werkdagen.

In de webwinkel zijn enkel de dieselgenerators van Pon Power te vinden, in de lagere vermogensrange (tot 100 kVA). Daarnaast verkoopt het bedrijf er aanvullende artikelen, zoals wandcontactdozen en zwerfkasten.

Productspecialist

Klanten plaatsen hun order in de webshop, waarna een van de productspecialisten contact met hen opneemt om de bestelling door te spreken. Indien het artikel op voorraad is, wordt het nog dezelfde week bezorgd.

Complexe producten

‘Als consument zijn we inmiddels gewend om heel veel producten online te kopen’, schrijft Pon Power op zijn website. ‘Als het gaat om generatorsets en andere complexe producten voor bijvoorbeeld de scheepvaart, agrarische sector en industrie is dit nog vrij ongebruikelijk. Pon Power wil daar verandering in brengen door kleinere generatorsets online aan te bieden.’

Familiebedrijf

Het generatorbedrijf is onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familieondernemingen voor auto-import. Daarnaast is het moederbedrijf eigenaar van verschillende fietsmerken, als Gazelle en BBB Cycling.