Twinkle | Digital Commerce

Lincherie wil digitale spiegel in twintig winkels

2017-05-28
968620
  • [nieuws]
  • 0:58

Lincherie wil zijn digitale spiegels nog dit jaar in twintig winkels uitrollen. Momenteel wordt de nieuwe service ‘in zeven vestigingen op het Europese vasteland getest’, aldus ceo Erwin van Laethem.

Dat zei hij tijdens What’s Going on in Retailing? gisterenmiddag. De digitale spiegel in de paskamers maakt in minder dan één minuut 140 metingen van het bovenlichaam, om daarna de juiste bh-maat door te geven. Op basis van haar wensen krijgt de consument daarna een aantal (digitaal op het lijf te projecteren) bh-suggesties.

Styling Center
Lincherie, onderdeel van Van de Velde, heeft momenteel 34 winkels in ons land. Daarvan moeten er straks twintig zijn voorzien van de passpiegels. Via beschikbare tablets in het zogenoemde Lincherie Styling Center zijn de bh’s ook online te bestellen.

Vijftig winkels in 2020
Volgens Van Laethem wil Lincherie zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt uitbreiden naar vijftig filialen in 2020. Momenteel is het bedrijf online in zeven Europese landen en helpt het vrouwen in de webshop aan een nieuwe bh via een size quiz of chatbot.